Industry 4.0
Serviciile TÜV SÜD Industry 4.0 îi ajută pe producători să inițieze, să scaleze și să-și susțină călătoriile de transformare prin următorii 3 pași:
PASUL 1: INIȚIEREA
Pasul de inițiere își propune să creeze o linie de bază și să ofere clienților o înțelegere profundă a industriei 4.0
Evaluarea disponibilității: Indicele de pregătire a industriei inteligente (SIRI) a fost dezvoltat pentru a ajuta companiile să înceapă, să extindă și să susțină inițiativele lor de transformare. Natura complexă a industriei 4.0 necesită o considerație cuprinzătoare care implică proces, tehnologie și organizare.
Analiza decalajului: trecerea sistematică de la starea actuală la starea viitoare se realizează prin combinarea rezultatului actual al evaluării, a profilului de cost al veniturilor companiei și a indicatorilor cheie de performanță relevanți. Acest lucru simplifică riguros domeniile cheie pe care să vă concentrați și, în cele din urmă, să investiți.
PASUL 2: REZOLVARE
Pe baza rezultatelor pasului 1; TÜV SÜD lucrează cu clienții la următoarele:
Foaie de parcurs personalizată: pe baza celor mai bune practici, colaborăm cu dvs. pentru a defini inițiative cu impact ridicat, cu faze, ținte, costuri și cronologie trasate
Evaluarea cazurilor de afaceri: Determinați importanța fiecărei inițiative pe baza costurilor, riscului și beneficiilor, inclusiv o matrice cost-beneficiu și implementarea indicatorilor cheie de performanță corecți pentru a înțelege adevărata valoare a soluțiilor din industria 4.0
Soluții tehnice: Identificați soluțiile și furnizorii potriviți pe baza rezultatului etapei de inițiere
PASUL 3: FUNCȚIONARE
În ultimul pas, TÜV SÜD lucrează cu clienții pentru a asigura integrarea lină a conceptelor și tehnologiilor din industria 4.0 în timpul operațiunilor prin următoarele:
Suport pentru implementare și validare
Asigurați-vă că inițiativele sunt puse în aplicare și progresul este monitorizat. Performanța este evaluată pentru a asigura îmbunătățirea continuă
Analiza datelor și cunoștințele de proces sunt combinate pentru a viza optimizarea operațiunilor.
Industria 4.0 se referă la conectivitate dincolo de magazinul fizic și mediul din fabrică; acolo unde automatizarea și interacțiunea dintre dispozitive și sisteme au loc fără probleme pe tot parcursul lanțului valoric; integrarea întregului ciclu de viață al produsului și a tuturor părților interesate relevante, cum ar fi furnizorii, clienții și partenerii. Digitalizarea descompune zidurile de astăzi ale pașilor tradiționali și silențioși din spațiul de producție și lanțul de aprovizionare către un ecosistem integrat, care este transparent pentru toate părțile implicate. Acest lucru oferă rapiditate și flexibilitate atunci când își aduce ofertele pe piață; permițând în același timp hiper-personalizarea, deoarece producția de masă individualizată devine posibilă fără a compromite costurile, calitatea și viteza. Cu toate acestea, forța de muncă va trebui să dezvolte noi abilități și să urmeze o formare continuă pentru a răspunde cerințelor în schimbare și ciclurilor tehnologice scurtate.